Message Board
ONLINETEACHER
 En |  Hu 
 
 
 
Search for teachers
Detailed search
 
 
Online
portuguese private teachers 
 
1
1-3/3
 
 
 
Krisztina
 
Portuguese
 2900 HUF / 90'
 
 
Miklós Krisztina
14 év tanítási tapasztalat, felkészítés minden szinten
 
English (language exam)
 3500 HUF / 60'
Portuguese (school-leaving exam)
 3500 HUF / 45'
Sziasztok!
Diplomás tanárként már több mint 14 éve foglalkozom az angol és 7 éve a portugál nyelv oktatásával.

Mindegy, hogy mire szeretnél felkészülni, nyelvvizsga, érettségi, külföldi munka, kommunikáció fejlesztés, felzárkózás, üzleti nyelv elsajátítása vagy csak szinten tartanád a tudásod, mindenben tudok Neked segíteni, hogy GARANTÁLTAN elérd a kitűzött célod hatékonyan és mielőbb.

Az összes ismert nyelvvizsga-rendszerhez biztosítok gyakorló feladatokat és nem lesz szükséged semmilyen kötelező könyv vagy tananyag megvásárlására sem, mert óráról órára én biztosítom azt. Ha van kifejezett kérésed, hogy milyen könyvből szeretnél haladni, arra is van lehetőség!

Nem vagyok híve a tipikus "tankönyv, munkafüzet, házi feladat" sablon óráknak, ami nem ad át ÉLETSZERŰ tudást, inkább a hatékony, változatos, kreatív órákra törekszem.

Az órákat online formában is megtartom, ami a leginkább idő és költséghatékony megoldás, valamint talán a legkényelmesebb, és feszélyezettségtől mentes is. Minden szükséges feltételt biztosítok ahhoz, hogy GARANTÁLTAN elérd a kitűzött nyelvtanulási célodat.


Rugalmas időbeosztásban vállalok tanítást így akár óráról órára is egyeztethetünk időpontot, nem kötelező fix napot megbeszélnünk.

Várlak szeretettel az óráimon! :)

Angol nyelv kezdő-alap-középfokig: 3500 Ft/60 perc
Angol nyelv felsőfokig: 4000 Ft/60 perc
Angol speciális nyelv (gazdasági, turizmus, üzleti): 4500 Ft/60 perc
 
 
Filep Lőrinc
Ha a tananyagnál többre vágysz
 
English (adult education)
 3000 HUF / 60'
Spanish (adult education)
 3000 HUF / 60'
Portuguese (adult education)
 3000 HUF / 60'
Swedish (adult education)
 4000 HUF / 60'
English (school-leaving exam)
 3000 HUF / 60'
Spanish (school-leaving exam)
 3000 HUF / 60'
English (tutoring)
 3000 HUF / 60'
Spanish (tutoring)
 3000 HUF / 60'
Szervusz! Filep Lőrinc vagyok, nyelvész, nyelvtanár és coach. Öt éve tanítok magántanárként és nyelviskolákban egyaránt. Szenvedélyem a nyelvtanulás és -tanítás, ide s tova kb. 10 nyelvvel foglalkoztam behatóan, ezek közül 4-et tanítok is.

Munkám során igyekszem felderíteni és kiaknázni diákjaim motivációját. Mindig célok mentén tanítok (nyelvvizsga, mindennaoi kommunikáció, stb.), illetve személyre szabottan adom át a tananyagot, úgy ahogy az az illető számára a legbefogadhatóbb.

Szeretek a nyelvi ismeretek mellett olyannextra készségetek is átadni, mint hogyan tartsunk meg és fejlesszünk egy nyelvet (vagy többet) önállóan, illetve, hogy hogyan érdemes a nyelvekhez általánosságban hozzáállni.
 
 
Contact
Sztolár Miklós
36 (30) 435-8949
sztolar@gmail.com
Hungary
1113 Budapest,
Györök u. 8.